Master Cater System (MCS)

Master Cater System er det moderne køkkens basissystem, som dækker alle funktioner i et professionelt produktionskøkken, der producerer ”Mad til mange”.

Systemet er udviklet til at håndtere varmholdt-, køle- og/eller frostproduktion samt enkelt- og/eller gastronom(bulk)udportionering.

Master Cater System er et værktøj, der letter arbejdsgangen i produktionskøkkenet. Det sikrer, at bestillinger, beregninger og økonomi håndteres og giver personalet mere tid til dets kernekompetence: At producere dejlig og nærende mad.

Systemet kan bruges som værktøj til at håndtere alt fra kundeordrer, produktionsplanlægning, indkøb, beregning af råvareforbrug, lagertræk, styring af produktion og udportionering samt varedeklarering, pakning og levering.

Master Cater System kan udveksle data med stort set alle relevante systemer, såsom systemer fra KMD, patientjournalsystemer, plejeomsorgssystemer, finans- og lønsystemer, produktinformationssystemer m.m.

Det er fleksibiliteten og muligheden for at tilpasse sig den enkelte kunde, der har været medvirkende til Master Cater Systems store udbredelse.

I de små modtagerkøkkener kan Master Cater System blive for omfangsrigt, da behovet i de mindre køkkener ofte er et andet. Derfor har vi i vores Web Modul udviklet en lightudgave af Master Cater System. Heri er det muligt at håndtere ordrer, oprette og udskrive opskrifter m.m.

© Copyright 2024 | Anova Data | Øverødvej 5,1 sal | 2840 Holte | Tlf: 35375711 |